Μαζικό πτυσσόμενο πλαστικό δοχείο παλετών

Μαζικό πτυσσόμενο πλαστικό δοχείο παλετών

βαρέως τύπου χύμα πτυσσόμενο πλαστικό δοχείο παλέτας στοίβαγμα με 5-8 στρώσεις

Μαζική αναδιπλούμενη πλαστική παλέτα

folding pallet bin

Τα πτυσσόμενα δοχεία μπορούν να παρέχουν ισχυρό, ασφαλή χειρισμό υλικών με ελάχιστο χώρο. Τα πτυσσόμενα δοχεία μας είναι ανθεκτικά και επαναχρησιμοποιήσιμα, παρέχοντας βέλτιστη αποθήκευση και στοίβαξη.

Επιπλέον, αυτά τα πτυσσόμενα δοχεία χειρός προσφέρουν βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη χρήση των πλαστικών δοχείων μας απλή.


Πτυσσόμενες αναλογίες χτυπήματος έως 5: 1

Συμβατότητα με στάνταρ συστήματα παλετών AIAG 48 "x 45"

Χαμηλότερο κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων

Οι μεγάλες περιοχές ετικετών και κατόχων καρτών σε κάθε πτυσσόμενο δοχείο παρέχουν εύκολη αναγνώριση και βελτιωμένο έλεγχο αποθέματος

Τα προαιρετικά καπάκια προσφέρουν αυξημένη προστασία

Η πτυσσόμενη λειτουργικότητα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση στις εισερχόμενες μεταφορές.


Πτυσσόμενες προδιαγραφές κοντέινερ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες αναζητούν πτυσσόμενα δοχεία χύδην. Μακροπρόθεσμα, είναι επαναχρησιμοποιήσιμα που τους καθιστούν έναν εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το γεγονός ότι είναι πτυσσόμενα σημαίνει επίσης ότι έχουν μια γρήγορη ρύθμιση και είναι εύκολο να αποθηκευτούν. Εάν ενδιαφέρεστε για πτυσσόμενα, στοιβαζόμενα δοχεία, ακολουθεί λίγο για ορισμένα πλεονεκτήματα που έχουν βρει άλλοι κατά τη χρήση τους.


Ένα δοχείο παλέτας είναι ένα πλαστικό δοχείο αποθήκευσης βαρέως τύπου. Οι πλευρές αυτών των πτυσσόμενων πλαστικών δοχείων μπορούν να απελευθερωθούν και να καταρρεύσουν σε μια συμπαγή και στοιβαζόμενη μονάδα. Αυτά τα μεγάλα πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκράτηση κατασκευασμένων εξαρτημάτων και χύδην υλικών, όπως ανταλλακτικά συσκευών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Επειδή αυτά τα πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία είναι κατασκευασμένα από πλαστικό βαρέως τύπου, μερικά μπορούν να έχουν πάνω από 4.000 κιλά. Τα πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία είναι σκόπιμα κατασκευασμένα ώστε να είναι κινητά και μεταφέρονται εύκολα γύρω από ένα δάπεδο αποθήκης μέσω της χρήσης περονοφόρων και μερικών υποδοχών παλετών.


Τι είναι τα πτυσσόμενα δοχεία (Knock-Down Containers);

Τα πτυσσόμενα δοχεία, επίσης γνωστά ως δοχεία knock-down ή κάδοι knock-down, είναι δοχεία εξοικονόμησης χώρου που έχουν σχεδιαστεί τέλεια για ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής Αυτά τα δοχεία είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE), ένα ανθεκτικό υλικό που θα προστατεύει το προϊόν σας καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του δοχείου.


Ενημερώστε μας ελεύθερα αν έχετε περαιτέρω απορίες, ευχαριστώ.


Η ENLIGHTENING PALLET είναι ένας έμπειρος προμηθευτής εμπορευματοκιβωτίων πλαστικών παλετών χύδην ανάμεσα σε αυτούς τους παγκοσμίως διάσημους κατασκευαστές δοχείων πλαστικών παλετών χύδην, οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν ζεστή πώληση και φτηνές χονδρικές υπηρεσίες εμπορευματοκιβωτίων πλαστικών παλετών. Καλώς ήλθατε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας σε χαμηλή τιμή με το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: χύμα πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία παλετών κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνή, τιμή, ζεστή πώληση

Ένα ζευγάρι: Όχι

Επόμενη: Πτυσσόμενα μεγάλα πλαστικά δοχεία