Πτυσσόμενα μεγάλα πλαστικά δοχεία

Πτυσσόμενα μεγάλα πλαστικά δοχεία

Πτυσσόμενο Υλικό Μεγάλης Παλέτας Υλικό HDPE

Το Enlighteningg Folding Plastic Containers είναι μια αποτελεσματική λύση στις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, παρέχοντας την ιδανική λύση για αποθήκευση, μεταφορά και λιανική οθόνη. Τα βιομηχανικά πλαστικά δοχεία μας είναι ευέλικτα, ανθεκτικά, επαναχρησιμοποιήσιμα και επιπλέον φως. Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα κουτιά έτοιμα για λιανική όχι μόνο μεγιστοποιούν τη μεταφορά και τον χώρο λιανικής. Είναι μια ελκυστική, οικονομικά αποδοτική και είναι μια λογική λύση για την προστασία και την προβολή φρούτων, λαχανικών, γαλακτοκομικών προϊόντων και άλλων μη διατροφικών ειδών.

Τα βιομηχανικά πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία βοηθούν στη μεγιστοποίηση του χώρου και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. Ο μοναδικός φωλιάς, στοίβαγμα, πτυσσόμενος και πτυσσόμενος σχεδιασμός καθιστά τη συσκευασία, τη στοίβαξη, την αποθήκευση βολική και εύκολη.

folding pallet binfolding plastic pallet boxindustrial foldabl plastic pallet bin

Τα αναδιπλούμενα πλαστικά δοχεία είναι συμβατά με άλλα συστήματα συσκευασίας διαστάσεων Euro. ταιριάζει απόλυτα σε κούκλες, παλέτες και συστήματα ραφιών

και παρέχουν εξαιρετικά οφέλη εξοικονόμησης χώρου. Όταν διπλωθούν, μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 80% μείωση του όγκου χώρου, αλλά διατηρούν τη δύναμη ενός κανονικού κοντέινερ στοίβαξης euronorm. Αυτό καθιστά τα εμπορευματοκιβώτια οικονομικά αποδοτικά στη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και σε αποθήκες σε περιόδους αδράνειας. Οι ομαλές κάθετες πλευρές μεγιστοποιούν την εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης και τα κουτιά στοιβάζονται μαζί ή χωρίς καπάκι, διπλωμένο ή ανοιχτό.


Hot Tags: πτυσσόμενα μεγάλα πλαστικά δοχεία κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνή, τιμή, ζεστή πώληση