Διαφωτιστική Παλέτα Βιομηχανίας-Τέλος Συνοπτικό Συνέδριο

Διαφωτιστική Παλέτα Βιομηχανίας-Τέλος Συνοπτικό Συνέδριο

Date:Jan 19, 2021

Τόσο ευτυχής που το τέλος του έτους συνοπτική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Όλοι άντεξαν το συνέδριο με μια συγκινημένη διάθεση.


Το τέλος του έτους είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τα προγράμματά σας για να τα ετοιμάσετε για το επόμενο έτος. Συνήθως, αυτή την εποχή του χρόνου τα πράγματα επιβραδύνουν λόγω των διακοπών μπορεί να έχετε κάποιο χρόνο για να επικεντρωθεί στις συστάσεις παρακάτω.

Ανακεφαλαίωση τέλους έτους

Είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια ανακεφαλαίωση στο τέλος του έτους και να την στείλετε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Αυτό θα ενημερώσει στη συνέχεια τις επιτυχίες σας, καθώς και τις προκλήσεις κατά το παρελθόν έτος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να καυχηθείτε για τις επιτυχίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερη υποστήριξη καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό.

  1. πλαστικές παλέτες

  2. πλαστικά κιβώτια παλετών

  3. πλαστικοί κάδοι wheelie


Επιπλέον, σκιαγραφώντας τις προκλήσεις μπορεί να είστε σε θέση να παρακινήσει τους άλλους να βοηθήσουν και ή να κάνουν τις κατάλληλες αλλαγές εντός των ομάδων τους που θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε

αυτά τα προβλήματα.

Ετήσια Επισκόπηση Κίνησης & Πωλήσεων

Η αναθεώρηση της εισερχόμενης επισκεψιμότητας και μετατροπών σας κατά τη διάρκεια του έτους για την αναζήτηση τάσεων ή νέων φράσεων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον εντοπισμό νέων αγορών, λέξεων-κλειδιών ή χωρών που μπορεί να έχουν παραβλεφθεί στις μηνιαίες κριτικές.

Όταν εξετάζετε τις τάσεις κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους μπορείτε συχνά να βρείτε τους μήνες που είναι υψηλότεροι ή χαμηλότεροι από κανονικός και μπορούν να προσαρμόσουν τα ετήσια ή τριμηνιαία σχέδιά σας για να μεγιστοποιήσετε αυτές τις αιχμές.

Γλωσσάρια λέξεων-κλειδιών

Συχνά παραβλέπεται είναι γλωσσάρια εντοπισμού της εταιρείας. Πρόκειται για κύριες λίστες ζευγών λέξεων που χρησιμοποιούνται σε εργαλεία μηχανικής μετάφρασης και διαχείρισης μεταφράσεων. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, μπορεί να έχετε κάνει πολλή έρευνα λέξεων-κλειδιών και μοντελοποίηση που μπορεί να χρειαστεί να προστεθεί στο γλωσσάριο, καθώς και λέξεις που αντικαθίστανται με εκείνες που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση ή καλύτερη πρόθεση αναζήτησης αγώνα.

Εάν φέτος προστεθούν νέα προϊόντα, θα πρέπει να προστεθούν και στο γλωσσάριο για να διασφαλίσουν την ενσωμάτωση των πλέον σχετικών εκδόσεων.

Προϊόντα στο τέλος του κύκλου ζωής τους


Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για τη συνολική πρόοδο και ποιες ευκαιρίες έχετε για τη βελτίωση του νέου έτους για πλαστικές παλέτες, πλαστικό κουτί παλέτα και πλαστικά wheelie κάδους.


Ευχόμενοι όλοι να έχουν μια άνθηση 2021.


Ένα ζευγάρι: Όχι

Επόμενη: ΤΙ ΕΊΝΑΙ μπροστά μας στην ναυτιλία ωκεανό