Πλαστικό δοχείο χύδην φορτίου βαρέως τύπου

Πλαστικό δοχείο χύδην φορτίου βαρέως τύπου

βαρέως τύπου 1200x1000x810mm πτυσσόμενο πλαστικό δοχείο χύμα με μέγεθος καπακιού 1200x1000x810mm βάρος 43kg Στατικό φορτίο 4T, Δυναμικό φορτίο 1T 4 δρόμοι εισόδου για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα

Πλαστικό δοχείο χύδην φορτίου βαρέως τύπου


Συσκευασία πλαστικό δοχείο χύδην Discraption:

QQ图片20180312111350_副本


Μέγεθος 1200x1000x810mm
βάρος 43kg
Υλικό HDPE
Στατικό φορτίο / Δυναμικό φορτίο 4T / 1T
Είσοδος 4 τρόποι εισόδου για περονοφόρο ανυψωτήρα & Παλέτα


Συσκευασμένο πλαστικό δοχείο χύμα Χαρακτηριστικό:


Συσκευασία μεγάλου πλαστικού δοχείου χύδην φορτίου με πτυσσόμενο καπάκι 4 βήματα:

πτυσσόμενη μακριά πλευρά με κίτρινη κλειδαριά χρώματος

το επόμενο είναι το Απέναντι ή το επόμενο κλείσιμο ή το άνοιγμα του διπλωμένου κάδου.

sharon


Πλεονεκτήματα για τους πτυσσόμενους κάδους παλετών:


Χαμηλότερο κόστος αποστολής

Οι πτυσσόμενοι κάδοι παλετών είναι ιδανικοί για μεγάλη εξοικονόμηση. Επειδή προσφέρουν μια ελαφριά αλλά προστατευτική λύση συσκευασίας για προϊόντα, μειώνουν σημαντικά το κόστος αποστολής. Ένα άλλο πλεονέκτημα εμφανίζεται όταν πρέπει να αποσταλούν πίσω στην αποθήκη. Λόγω του πτυσσόμενου σχεδίου τους, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη μεταφορά. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του συνολικού κόστους αποστολής επιστροφής.


Πρόσθετος χώρος αποθήκευσης όταν δεν χρησιμοποιείται

Σε αντίθεση με πολλά άλλα δοχεία αποθήκευσης βιομηχανικής ποιότητας στην αγορά, οι πτυσσόμενοι κάδοι παλετών είναι ακριβώς αυτοί - πτυσσόμενοι. Αυτό σημαίνει ότι, όταν δεν χρησιμοποιούνται, μπορούν εύκολα να καταρρεύσουν και να αποθηκευτούν χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποθήκευση και συσκευασία, ή σε έξοδα αποστολής, εάν πρέπει να αποσταλούν στην αρχική αποθήκη.

1_副本


Επαναχρησιμοποιείται

Οι πτυσσόμενοι κάδοι παλετών παρέχουν επίσης υψηλά πλεονεκτήματα και εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής τους και του επαναχρησιμοποιήσιμου σχεδιασμού. Σε αντίθεση με τα κυματοειδή ή ξύλινα δοχεία, τα οποία μπορούν να χάσουν την πάροδο του χρόνου, οι πτυσσόμενοι κάδοι παλετών παρέχουν ένα πιο ανθεκτικό σχέδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά για πολλά προϊόντα με την πάροδο των ετών.


9


Εύκολη μεταφορά και συσκευασία

Επειδή οι πτυσσόμενοι κάδοι αποθήκευσης παλετών είναι το μέγεθος πλάτους μιας παλέτας, παρέχουν εύκολη μεταφορά και τακτοποιημένη συσκευασία μέσα ή πάνω σε οποιοδήποτε όχημα μεταφοράς. Το Forklifts μπορεί εύκολα να οργανώσει και να συσκευάσει τις παλέτες ομοιόμορφα, έτοιμο για μεταφορά, καθιστώντας το περιβάλλον εργασίας πιο αποτελεσματικό.


66

Hot Tags: Heavy Duty πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία χύμα εμπορευματοκιβώτια, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνή, τιμή, ζεστό πώληση

Ένα ζευγάρι: Όχι

Επόμενη: HDPE μεγάλο πτυσσόμενο κιβώτιο παλετών