Βιομηχανικό πτυσσόμενο πλαστικό δοχείο παλετών

Βιομηχανικό πτυσσόμενο πλαστικό δοχείο παλετών

σταθερή δομή βάσης πλαστικός κάδος παλετών δύο θυρών πτυσσόμενος κάδος βαρέως τύπου

Βιομηχανικός πτυσσόμενος πλαστικός κάδος παλετών


Πλαστικός κάδος παλέτας με δυνατότητα αναδίπλωσης και βιομηχανικός βαρέας τύπου πλαστικός κάδος. Είναι ένα κουτί συναρμολόγησης, το οποίο αποτελείται κυρίως από δίσκο και τοίχους. Το μήκος και το πλάτος είναι σταθερό για κάθε τύπο, ενώ το ύψος προσαρμόζεται. Σύμφωνα με τα προϊόντα του πελάτη, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε τον τρόπο συσκευασίας επένδυσης. Το κόστος μεταφοράς θα εξοικονομηθεί έως και 30% -80% από την ανακυκλωμένη χρήση τόσο επένδυσης όσο και κουτιού. Χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορους τομείς, όπως συσκευασία, εφοδιαστική, αποθήκευση και ειδικά χρησιμοποιείται για συσκευασία και αποθήκευση ανταλλακτικών αυτοκινήτων ή οποιαδήποτε εταιρεία με ζήτηση εφοδιαστικής μπορεί να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα.


Χαρακτηριστικό:


Υψηλή αντοχή, ανθεκτικό και ελαφρύ

Καλύτερη αντοχή στη φθορά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Εύκολη συναρμολόγηση

Εξοικονόμηση χώρου: μειώστε τα 4/5 της έντασης

Αντοχή σε κραδασμούς

collapsible plastic pallet box

Προδιαγραφές για βιομηχανικό πτυσσόμενο κάδο παλετών


Μέγεθος
1200 * 1000 * 1000mm
βάρος
55 κιλά
υλικόhdpe
δυναμικό φορτίο1t
στατικό φορτίο4t
βασανιστήριο5 στρώματα


Ο Βιομηχανικός Πτυσσόμενος Πλαστικός Κάδος Παλέτας είναι ένα βαρέως τύπου χύμα δοχείο, κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας. Όχι μόνο είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, αλλά καταρρέει εύκολα για αποτελεσματική αποθήκευση και μεταφορά. Αυτός ο κάδος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία και χρησιμοποιείται συνήθως για τη μεταφορά, αποθήκευση, προστασία και αποστολή διαφόρων εξοπλισμών, υλικών και εξαρτημάτων.


Για πρόσθετο όφελος, ο αναδιπλούμενος κάδος πλαστικής παλέτας αναδιπλώνεται πλήρως σε επίπεδη διαμόρφωση. Όταν καταρρέει, μπορεί να στοιβάζεται 7 σε μια παλέτα. Αυτή η λειτουργικότητα επιτρέπει επίσης την είσοδο πολλαπλών σημείων και ο κάδος μαζικής πρόσβασης είναι προσβάσιμος από όλες τις πλευρές. Τα στρογγυλεμένα πόδια του είναι ιδανικά για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα ή χειροκίνητα φορτηγά. Το πτυσσόμενο κιβώτιο παλετών διαθέτει επίσης αεριζόμενη ενισχυμένη βάση για βελτιωμένη αντοχή.


Χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες εξόρυξης και αποθήκης, το Pallet Box είναι κατασκευασμένο από υλικό χωρίς τρόφιμαHot Tags: βιομηχανικά πτυσσόμενα πλαστικά δοχεία παλετών, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνή, τιμή, ζεστή πώληση