Ελεγχος ποιότητας

Ελεγχος ποιότητας

Σπίτι>Ελεγχος ποιότητας

1. Πρώτες ύλες

Κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας παρθένο πολυαιθυλένιο για μεγάλη διάρκεια ζωής, παρθένο υλικό για διαστασιακή σταθερότητα σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -40 ° F έως +140 ° F, εν συντομία έως +194 ° F (-40 ° C έως +60 ° C, σύντομα στους + 90 ° C).


2. Προϊόντα ανθεκτικό σχέδιο

Η παλέτα και ο κάδος πρέπει να σχεδιάζονται μετά τη συλλογή ανατροφοδοτήσεων πελατών από εκατοντάδες χώρες. Αποκόμισε δεκάδες εθνικές ευρεσιτεχνίες ευρεσιτεχνίας, διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μοντέλα χρησιμότητας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού

image003


3. Μηχανικός βραχίονας

Ενιαία χύτευση με έγχυση πάνω από 40 σύνολα, Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με μηχανικό βραχίονα, Κρατήστε παλέτες και κάδοι ανθεκτικά και ανθεκτικά.


4. Κέντρο δοκιμών

Η Διαφωτιστική Βιομηχανία Παλετών Co, .Ltd διαθέτει κέντρο δοκιμών για πρώτες ύλες και προϊόντα, εξοπλισμένο με προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών.


5. Φιλικό προς το περιβάλλον

Τα προϊόντα αντικαθίστανται από ξύλο και ανακυκλώνονται για να πληρούν τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος. Οι τεχνικοί δείκτες πληρούν και υπερβαίνουν τα εθνικά πρότυπα του GB / T 15234-94. Η εταιρεία έχει περάσει την πιστοποίηση ISO 9001: 2008 στο διεθνές σύστημα ποιότητας.


6. Προβολή δοκιμής ποιότητας:

Όλες οι παλέτες και οι κάδοι μπορούν να δοκιμαστούν ως απαίτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή μάρκετινγκ.